En underbar dröm

Tänk och ligga och drömma, vakna upp med ett leende för att den var så bra.. Det gjorde jag imorse två gånger eftersom  jag vaknade när herr sötnos skulle gå då fick jag fortsätta drömmandet efter det. Sånt brukar ju inte fungera så bra, men  jag lyckades! 

Emelie, Carl, Samuel och mig själv. Vi var faktiskt och tältade. I en av mina drömmar.. Men nu skiter vi i det, och drar vidare till den underbara drömmen..


Jag var på jobbet och sminkade brukarna av någon anledning Sen sitter Emma, min gamla klasskompis med en tant som drar ur löständerna och säger typ "haha, titta vad jag kan". Sen sätter jag mig ner.. Känner att det börjar göra ont och får svårt och andas. Så jag tar mig en promenad när jag börjar kunna andas igen, upp till sjukhuset.
Där fick jag reda på att jag var gravid. Trots att jag hade spiral, som nämdes 100 gånger. Sen började vi kolla magen, det syndes knappt något alls. Bara ytterst lite. Och jag skulle föda då, när jag var inne. Först ut med sprialen! Sen kom Samuel.

Och jag sa typ
"Jag visste inte att jag var gravid, hur ska vi göra?! Vi har inga saker, vi har ju ingenting."
"Det ordnar sig"
"Jag älskar dig"
"Jag älskar dig också"

Ut kommer det en liten flicka..

(Nu börjar fortsättningen av drömmen)
Vi tänkte att vi skulle överaska alla andra eftersom vi själva blev fruktansvärt överaskade. Så hem till min mamma först. Jag ger en blomma och ett kort. "Grattis, ni har fått en ny släkting". Alla fattar direkt förutom mamma. Så Samuel kommer ut med den lilla. Alla börjar så klart gråta.
Sen drar vi vidare till Samuels föräldrar. Av någon anledning så hade dom fått höra redan. Och då hade dom klätt ut sig så vi inte skulle känna igen dom, så dom kunde överaska oss.
Sen helt plötsligt är lilltjejen 3 månader och kan gå?!  Jag och Emelie beger oss till bvc för att Emelie tror att hon var gravid. Visa sig att hon inte var det.

Sen frågade jag
"hur lång är en graviditet"
 "30 dagar räknar vi med ungefär"

Min och Samuels lilla tjej (kommer inte ihåg namnet) var hur söt som helst! Bruna ögon.. Blont hår ner till axlarna.. Lila tights, vit/röd randig tröja.. blandning mellan hans och min näsa.. Har tyvärr bara en bild i huvudet ;) Svårt att beskriva.. :)


En dag kanske... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0