Förklaring!

Hallå alla glada, nu ska jag ta och berätta något..

Jag har nu en hemsida, så ska säga bai bai till "blogg.se"

http://www.ellom.webs.com

Varför?! För att jag kan ha bilderna och allt på ett helt annat sätt än i en blogg. :)

SOLSTING

Låg på stranden hela dagen igår, kom hem, packade, åkte till slagsta, åkte till Örebro. På vägen hit fick jag mer och mer ont i huvudet och försökte hålla mig vaken, satt och kämpade att hålla ögonen öppna vid 18 tiden. Sa åt Samuel att prata med mig så jag inte somnade :P
Sen blev det bara värre och värre ju längre kvällen gick. Samuel sa att man kunde bränna sig på mig, när man tog på axlarna. Känner ju idag att jag fortfarande är kockhet. Så tror inte jag ska sitta ute sådär länge igen :P
Jag som dessutom ALLTID blir så himlans solbränd. Jag var svart igår, men nu har det lagt sig lite iaf.Grattis EMELIE som fyllde "ruttna" 21 igår!

En dagens Malin ;)Här  är jag idag.. :)

Citat -WiplersBlond & Dum


En underbar dröm

Tänk och ligga och drömma, vakna upp med ett leende för att den var så bra.. Det gjorde jag imorse två gånger eftersom  jag vaknade när herr sötnos skulle gå då fick jag fortsätta drömmandet efter det. Sånt brukar ju inte fungera så bra, men  jag lyckades! 

Emelie, Carl, Samuel och mig själv. Vi var faktiskt och tältade. I en av mina drömmar.. Men nu skiter vi i det, och drar vidare till den underbara drömmen..


Jag var på jobbet och sminkade brukarna av någon anledning Sen sitter Emma, min gamla klasskompis med en tant som drar ur löständerna och säger typ "haha, titta vad jag kan". Sen sätter jag mig ner.. Känner att det börjar göra ont och får svårt och andas. Så jag tar mig en promenad när jag börjar kunna andas igen, upp till sjukhuset.
Där fick jag reda på att jag var gravid. Trots att jag hade spiral, som nämdes 100 gånger. Sen började vi kolla magen, det syndes knappt något alls. Bara ytterst lite. Och jag skulle föda då, när jag var inne. Först ut med sprialen! Sen kom Samuel.

Och jag sa typ
"Jag visste inte att jag var gravid, hur ska vi göra?! Vi har inga saker, vi har ju ingenting."
"Det ordnar sig"
"Jag älskar dig"
"Jag älskar dig också"

Ut kommer det en liten flicka..

(Nu börjar fortsättningen av drömmen)
Vi tänkte att vi skulle överaska alla andra eftersom vi själva blev fruktansvärt överaskade. Så hem till min mamma först. Jag ger en blomma och ett kort. "Grattis, ni har fått en ny släkting". Alla fattar direkt förutom mamma. Så Samuel kommer ut med den lilla. Alla börjar så klart gråta.
Sen drar vi vidare till Samuels föräldrar. Av någon anledning så hade dom fått höra redan. Och då hade dom klätt ut sig så vi inte skulle känna igen dom, så dom kunde överaska oss.
Sen helt plötsligt är lilltjejen 3 månader och kan gå?!  Jag och Emelie beger oss till bvc för att Emelie tror att hon var gravid. Visa sig att hon inte var det.

Sen frågade jag
"hur lång är en graviditet"
 "30 dagar räknar vi med ungefär"

Min och Samuels lilla tjej (kommer inte ihåg namnet) var hur söt som helst! Bruna ögon.. Blont hår ner till axlarna.. Lila tights, vit/röd randig tröja.. blandning mellan hans och min näsa.. Har tyvärr bara en bild i huvudet ;) Svårt att beskriva.. :)


En dag kanske... :)

Olikheter, bra eller dåligt?

Jag och Samuel, vi har aldrig bråkat. Vi har tjaffsat, inte bråkat.
Dom stora tjaffsen kommer när vi ska bygga ihop något från Ikea eller liknande. Då skulle nog vi båda behöva springa ett par varv runt huset för att lugna ner oss och göra av med adrenalin.
Han vill gärna att det ska bli perfekt, utan skavanker. Ingenting får gå fel, allt perfekt helt enkelt.
Jag slaffsar gärna ihop saker, just för att kunna börja använda. Jag bryr mig inte så mycket om det är en liten sak som är lite tokig.
Dessutom lite fel i kommunikationer ger också lite krydda.  Peppar bättre kanske?

Älskling, du har en larv i håret!

Samuel: "Uuuuh vad har du i håret älskling"

Samuel: "Fan, det är ju en larv"
Jag: "GAHHHHH TA BORT" (och börjar vifta hej vilt och börjar nästan gråta..)

Han tar bort det som är i håret, och det visar sig ju såklart inte vara en larv.

Jag: "Uuuuuh, det var ju ingen larv..."


En sommarplåga?


Cidinho & Doca - Rap das armas

Jag tror denna låt kommer bli en riktig jäkla sommarplåga. Men i do like den här låten! :)

Sugen på något gott och lätt att göra?


Han är..


Morgontrött

Idag är jag så morgontrött man kan bli. :/ Försöker och försöker att bli piggare, men det går inte. Kanske håller på och bli sjuk? Eller så är det bara allmänt skönt att vara i Örebro, där man kan slappna av så mycket det bara går. Bara vara!

Idag, måste jag faktiskt ringa jobbet. Dom vill att jag ska göra delegeringsprov som har sista tillfället på Torsdag berättade dom igår när dom ringde. Jag har inga papper och plugga till. Känns på topp verkligen just nu! Förhoppningsvis blir det ett tillfälle där det bara är sommarvikarier. Får vällan se..

HEYOldie Pearl


Foto: Veronica Orrholm Zentio
Modell: Jag

Hittade lite äldre bilder idag, så fick för mig att redigera lite. tyvärr är det inte särskillt nogrant, ska fixa mer imorn, ger bara en liten förtitt ;)

Musiktips


Choklad =HEROIN

Hörde idag på radion att Anna Skipper sagt i "Du är vad du äter" en sak till en stackars tjej. Hon var inte överviktig på något sätt, men hon älskade att äta choklad, och gjorde det också.

Anna Skipper säger "Det du är, det kallas ´chokoholic´, choklad är som heroin".


Dom på radion skulle självklart kontra lite där..
 
"Vem har prostutierat sig för Romerska Bågar"
"Vem har dött över att ha ätit för mycket Toblerone"

Jag älskade dom kontringarna såklart, och dom är ju så rätt! Det går inte att jämföra choklad och heroin!

Rasism i Milano

Diskussioner har pågått i helgen om Rasism.

För att börja med något kan jag tala om för alla som läser.. Jag anser mig själv inte vara rasist eller så, men jag som alla andra kan ha fördommar och rasistiska åsiker.


Hört om Italien (Milano)? Där vill man stänga ner restauranger där dom säljer utlänsk mat. Det är ett parti som vill begränsa invandring i Europa. Där fick ialla fall kebaben ett namn i politiken, dom som bor nära kebabställena tycker att det luktar illa, låter mycket ifrån restaurangerna och bråkas mycket.

Inte nog med det. Dom vill driva frågor bara emot muslimer/Islam. Tex. Sluta bygga muskeér och kvinnor ska inte få ha på sig slöja/burka offentligt.Det är väl skitbra om det finns några som tillför något till samhället? Några som vill jobba, och "gör" sig ett jobb istället för att gå arbetslösa!
Det där tycker jag är fruktansvärt rasistiskt.
Muskeér är väl rätt okej, så länge inte hela staden är fullt av dom? Om man var kristen hade man velat ha en kyrka? Slöja tillhör ju relionen. Däremot kan jag tycka att när man är inomhus, där får ju faktiskt ingen annan ha något på huvudet, så varför ska dom få ha det? Självklart är det endel av religionen fortfarande.
Men samtidigt kan man ju då komma till den delen där skolavslutningar inte ska hållas i kyrkan osv pga olika religioner.
Eller det som står i läroplanen för förskolan. Vi ska ta vara och respektera andras traditioner och religioner (inte riktigt skrivet precis så men..). Ska det bara gälla vissa? Vi får knappt sjunga nationalsången nuför tiden.
I helgen när det var fotboll så gick vi med flaggan på kinderna, sverigetröja på. "KOMMER VI BLI SPÖADE?". I dom situationerna har de utlänska tagit över det svenska samhället. Har man en landströja på sig betyder de inte att vi har brist på respekt till andra länder utan att vi vill visa upp, vara stolta över vårat land. Där ni utländska också fått bo, med eller utan anledningar.
Man ska få tro på vad man vill, det skadar ju ingen ..oftast. Varför tar Sverige in fler utlänningar när vi Svenska inte ens har jobb?
Det vet jag faktiskt ett svar på! Svenskarna föder inte tillräckligt med barn, så i framtiden kommer dom att få problem om inte vi tar in nu. Vi behöver alltså göra de nya generationerna större. Ge dom möjligheter.

Fuck updates

Har varit väldigt dålig på att uppdatera nu ett par dagar. Mycket som hänt men samtidigt ingenting.

Igår jobbade jag ett såntdär hästpass dvs 12 timmars jobb. Men blev iaf en lunch med världens bästa Samuel. Sen mot Örebro på kvällen.

Studentfirande på Lördagen, då bästa kompisen Emelies lillesyster Fia tog studenten. Sen var det Fotboll på Strömsholmen som gällde iklädd Sverige-tröja och flaggor på kinden! :) Men  inte gick det bättre för Sverige för det!

Nu sitter jag här, har riktigt tråkigt. Ska ta och gå till affären för att shoppa hem lite baksaker. Så jag kan göra Dumlekakor. =)

Puss o hej jag kan vara en trevlig tjej :)


Jag blir hmm..

Jag blir seriöst lite förbannad på folk som säger en sak och menar en annan. Det är fan bland det värsta jag vet! Man säger en sak, sen kommer man på massa ursäkter för att slippa! Och ALLT går ut på att vinna på det själv.
I DONT GET IT!
Dumt att bara säga det hemskt lätta ordet "nej" eller vara rak nog att säga "Jag vill inte". Bara för att man kommit över 3 årstrotsen så klarar man och säga "jag vill inte".

Nu har jag renasat av mig irritationer för idag hoppas jag!


SNARK

Jag sitter och kollar på "Rules of engagement" och baby ligger här bredvid och snusar så skönt! Han det fuskot är ledig imorn.. Jag jobbar, jag jobbar längre än vad jag skulle också! 7-15.

Jag ligger här helt slut. HAr inte haft ork eller tid att blogga heller. Så vi hörs mer när jag är pigg och vet att jag inte ska jobba. Hur kul det än är, så är det ganska energisugande ;)

Onsdag hela veckan

ICKE
Skönt att veckan går frammåt! Torsdag, Fredag och Söndag var att jobba den här veckan, sen är det lugnt ett tag. =)


Fasen vad ni började kommentera när jag kommenterade att ni inte kommenterade. Men det är bra! Fortsätt så! Och Lars-Åke, jag har nog inte så mycket att dementera. =)

Nu tillbaka till älskade Grey's anatomy. <3

Bloggdesign

Har väldens idé för en grej! Funderar på om jag ska genomföra den.. Hmm..

Har världens sug att göra en bloggdesign! Men vill inte byta, för jag är nöjd. Gör gärna åt någon annan. Säg till ;)

Så får du många nya läsare till din blogg!

Klicka på länken -bilden=länk
Fixa ett medlemskap -sen är det bara att länka!

.


Livssituation

Min livssituation rent av suger just nu.Det har jag tyckt tidigare, men nu är det värre än någonsin! Vet inte hur allt ska lösa sig! Men det ska lösa sig på något sätt. Jag mår rent av piss just nu av allt det här också. Jag tänker inte gå in mer på vad det handlar om. Känns för privat.

Gårdagens spring gjorde inte saker bättre.
Dagens händelser gör mig både förbannad och stressad.

Men det ska gå! Det ska gå!

Idag

Idag har jag jobbat. Lyckats skriva ut alla bilder jag skulle ha ut. Och bakat och lagat mat. Känner mig riktigt duktig, även om baket gick snett. :(

Jag har inte så mycket att prata om idag.


Känner mig rätt sur på vissa personer..

ooooch Godmorgon världen!

Nu sitter jag här igen -några timmar senare. Utan särskillt mycket sömn. Utan stress (än)

Somnade typ efter 12 någon gång. Vaknade typ halv 5 och märkte att tvn var på :(

Nu ska jag snart dra iväg till jobbet iaf. Börjar klockan 7 och slutar 12.

see ya'll later =)


Godnatt världen

Nu är det sov-time. Upp och jobba klockan 7.00 imorgon bitti. Sa godnatt till Mr för typ 40 minuter sen och sa att jag skulle sova jag med. Tjohejsan, jag är bäst på att säga saker som inte blir av.

Blev nog lite bränna idag med...

30 i solskyddsfaktor hjälper inte på mig. Hade det häromdagen, ändå brände jag mig. Bara det att efter jag solat så blir jag brun. Tydligen också efter jag bränt mig. Snart kommer jag se ut som en pepparkaka som vanligt på sommaren. Try and stop me. Blir barnsolskydd 50+ när det börjar bli för mycket bränna. Seriöst.
Samuel satt igår kväll och var helt förstummad över att jag måste dra åt mig sol som en igel.

Aja. Sovgott, nu ska jag försöka sova i mitt läskiga ensamma hem i ett hus som är fullt med kriminalitet. KUL!
Nyfors is the shit!
 


So long suckers!

Kärleken och jag i ett fotografi                                             Foto: Veronica Orrholm Zentio (vexy.blogg.se)
Redigering: Jag själv

Ingenting får man ha ifred

Inbrott i min källare någon gång, vet inte ens när. Det enda jag vet saknas är min dator, som jag själv vart så dum och ställt ner. Får skylla mig själv. Men ändå!

Bunny cyklade till affären idag, och folk började pilla med hans cykel när han handlade..

Dumt att låta saker vara?!

Det bästa vi har är varandra

 


Nu tänker jag berätta för "världen" och dig exakt vad jag känner!
Vilket ibland kan vara svårt när man har så mycket i huvudet och så mycket man vill säga -så kommer det inte ett ord. Men här kommer många ord! Bara om dig Bunny!


Du gör mig så lycklig, du gör mig förbannat glad. Jag mår så bra när jag är i din närhet,
jag mår bra utav att veta att du finns här.
Det finns minst tusen fjärillar i min mage som kittlas så fort jag tänker på dig
-vilket är typ 24/7 när du inte är här med mig.

Känner mig trygg med dig, Du gör att man sover gott om natten, att man går och ler på dagarna som ett jäkla fån.
Jag kan vara mig själv i din närhet.
När jag går där hemma hos dig när du är på jobbet.. Allt jag väntar på är att du ska komma hem.
Jag älskar att vakna upp vid din sida -jag vaknar alltid med ett leende när man ser att du ligger där bredvid (med ett undantag på om det är tidigt på morgonen).

Jag tycker om att vi inte bara sitter hemma och glor. Vi triggar varandra att göra saker tillsammans. Vi får saker gjorda och vi gör mycket tillsammans och inte var och en för sig, även om man skulle kunna.
Du gör mig delaktig i saker som jag egentligen inte "ska" ha en åsikt om.
Jag känner mig som en del i ditt liv. och jag vet att du är en stor del av mitt liv.


Vet du vad det bästa av allt är? -Att du vill vara med mig också!

Jag älskar dig Carl Samuel Lundqvist!
RSS 2.0