Många

Babybloggar


Just nu är det nog en trend att vara Gravid känns det som, väldigt många visar det annorlunda iaf, tydligen gör väldigt många det genom bloggar nu har jag märkt.
Börjar kännas mer och mer ointressant och läsa, vissa känns lite besatta.. Och en sak jag märkt är att Pappan i dessa bloggar är totalt ointressant verkar det som, ingenting handlar om de stackars papporna. Det är ju faktiskt 2 stycken människor som får ett litet barn.


Var bara tvungen att säga de..


2009-04-09 @ 14:33:36




Tisdagskvällen


Vår tisdagskväll bestodd utav en lång lång lång promenad genom staden Örebro. Rätt mysigt, och rätt jobbigt. På väg hem stannade vi på pizzerian och tog hem lite mat. Hade inte käkat på hela dagen, så var ruskigt hungrig.

Nu är det N. CIS som gäller. Sen  The mentalist, sen sovdags :)

2009-04-09 @ 14:32:55




Nightmares


Riktigt många sjuka drömmar inatt. Nummer ett vaknade jag av och var inte så glad.

Jag och Samuel skulle på Kryssning. Sen säger han att han vill göra slut. Jag säger nått om att jag inte är kär i honom (fast jag var det). Går iväg gråtandes när han tar upp telefonen och ringer hans ex. Exet kommer dit och jag blir fly förbannad på henne (varför vet jag inte.) jag säger typ en rätt dum sak i stil med "Ja, han är ju riktigt bra i sängen iaf" till henne. och hon säger till mig :"Vet du hur skönt det ska bli att se ditt liv falla ihop nu?".

Jo, empatikänslan finns. Men dom bör inte finnas, jag har inte gjort något fel. Samuel har inte heller gjort något fel. Känns som en olustig situation bara. Vet inte ens om man ska skriva om den här drömmen på bloggen. Vet inte ens om man ska skriva nått sånt här. Men det gör jag visst.

Skitsamma till nästa dröm :P

Jag satt i en bil, går förbi någon jag kände igen. Såg rädd och ledsen ut så jag släppte in henne i bilen. Sen drog vi iväg någonstans och kommer till en Mack. för bensinen tog slut. Sen bytte tjejen och Samuel plats för sen var det bara Samme där. När jag skulle ställa mig där vid macken körde jag fram och tillbaka typ 10 gånger eftersom gasen var för lätt och bromsen för seg Så hamnade inte på rätt ställe :P
MALIN KAN INTE KÖRA BIL ;) Därför har hon inget körkort. Och jag kan inte ens vart broms och gas sitter så jag ska helst kanske inte ens skaffa ;)

Mitt i mitt drömland började Samuel prata i sömnen "Calle, din lilla nazist" sa han. Fan vad jag började skratta!! Han vaknade av att jag skrattade och mindes vad han hade sagt :P Fan så roligt de va!

Efter det började herr C och fru E vara med i drömmarna. Och då handlade det om kattmat och korv. OSV :P

2009-03-17 @ 10:48:36



Romio & Juliet


JAG ÄR 


Riktigt kär och lycklig. Jag är så jäkla förbannat glad över att det är jag och Samuel. Jag tycker om honom himla mycket <3
 
För er som ville veta....



2009-04-09 @ 14:27:16




En gnutta kärlek


Jag tyckte jag såg en heldel kärlek i helgen som var. Då tänker jag inte på mig och Samme ;)
Det har varit några som varit frukansvärt söta och gulliga mot varandra. Hon visste jag inte ens kunde se så kär ut? Fast jag känt henne så länge.

Sett endel nya sidor hos Mr S den här helgen också. Positiva sidor så klart :)

Mässan var helt okej. Härjedalen och Jämtland som vi mest snackat om fanns inte med på mässan. Men jag blev rätt nyfiken på gotland, då man faktiskt skulle kunna rida och så också. iof kan man väl det överallt men..

Efter mässan så tog vi pendeln till stan, och käkade. Sen drog vi till Lägenheten. Där vi kollade på Herbie och somnade. Jag och Emelie iaf. Sen kom Calle så småningom, då började jag och Emelie göra oss iordning och drickat började ;)
Sen satt vi alla och segade ett tag på olika håll. Par + par. Vi var väldigt sociala. ICKE.
Sen drog vi och träffade Maria, Sammes kompis. Drog och käkade, alla var väldigt sega och tror alla funderade på att dra hem och sova istället för utgång. Men vi drog till en liten medeltidspub tror den hette Tunnan eller Axess eller något. Rätt mysigt. Och även om folk vi satt med var lite läskiga så var det trevligt. En jäkla massa Tumbabor.
Sen åkte vi hem iaf och sov.

Igår blev det en tur på stan. Käkade på Kungsplan. Gillade den ideen med alla olika restuaranger i ett. (Har typ inte vart så mycket i sthlm).
Sen drog vi hem mot Äckeltuna. Åkte förbi S föräldrar och sen hem kollade Wipeout (VILL VARA MED, så grymt jäkla kul det verkar!! :D) sen Beck.

Tror det blir en vända till Örebro idag igen. Så tråkigt att vara hemma och mysigt där ;)



2009-04-09 @ 14:21:54

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0